maandag 28 november 2011

Van gibo groep naar flynth

De Fusie
VAN GIBO GROEP NAAR FLYNTH
GIBO Groep Accountants en Adviseurs gaat vanaf 1 januari 2012 verder onder de naam Flynth. Deze nieuwe naam is het gevolg van de fusie tussen GIBO Groep en Flynth (westen van het land). Een fusie die eerder dit jaar al werd aangekondigd en waarbij de beide organisaties elkaar zeer goed aanvullen. Ze zijn beide sterk in het MKB. Beide organisaties zijn goed lokaal vertegenwoordigd en spreken de taal van de klant.

Flynth kreeg ruim drie jaar geleden een nieuwe, frisse naam en huisstijl. Daarin is fors geïnvesteerd. Het nieuwe merk Flynth. dat in de markt is gezet, spreekt aan. Flynth wordt gezien als dynamisch en vooruitstrevend. Om deze reden is ervoor gekozen om de naam en positionering van Flynth door te zetten voor de nieuwe organisatie.
Vooruitzichten
De fusieorganisatie zal zich vooral sterk blijven positioneren in de MKB markt, dus niet als concurrent van de 'big four', de multinationale accountantsorganisa­ties. Flynth als naam voor de nieuwe organisatie is prima, de lokale aanwezigheid, laagdrempeligheid en betrokkenheid zullen blijven. Net als de vaste contactpersonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten